Дводенний снігопад на Буковині зупинив вантажний транспорт

10 грудня 13:41

Під час дводенного снігопаду у Чернівецькій області випала місячна норма опадів. На парковках і узбіччях доріг очікують покращення погоди 150 вантажівок.

 

Через снігопад введено тимчасове обмеження проїзду вантажного транспорту по території Буковини, повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

«У даний час на території Чернівецької області спостерігається ускладнення погодних умов, сильний снігопад. Рух великогабаритного транспорту у такій ситуації значно ускладнює роботу дорожніх служб і в цілому небезпечний для самих водіїв вантажівок. Тому для розчищення доріг від снігу та недопущення заторів у русі водіям вантажного транспорту рекомендовано припинити подальший рух до закінчення опадів», - йдеться у повідомленні.

За даними ДАІ, автомобілі, які змушені були припинити рух, припарковані у місцях відстою (АЗС, стоянки, TIR-паркінги) і на узбіччях доріг. В цілому очікують покращення погоди близько 150 транспортних засобів.

Враховуючи дводенний снігопад, який вже перевищив місячну норму опадів, Буковинська державтоінспекція працює в режимі посиленого несення служби. Допомогу учасникам дорожнього руху надають 90 працівників дорожньо-патрульної служби, зазначається в повідомленні. !zn

Читайте також:

Майже 60 автомобілів застрягли на дорогах України через сніг і ожеледицю

Ураган в Одесі: дерева перекрили вулиці, море затопило набережну (ФОТО)

Слідом за сильним снігопадом Москву накрив «крижаний дощ» (ВІДЕО)

По Україні оголошено штормове попередження