Дружина Мазурка запевняє, що її чоловік не вбивав охоронців «Каравану» і закликає не вірити міліції

12 жовтня 14:29

Дружина підозрюваного у вбивстві охоронців «Каравану» переконана, що її чоловік не скоював цього злочину. У той день він о дев'ятій вечора прийшов з роботи, повечеряв, пограв у шахи в інтернеті, і поводився «як зазвичай». А «головним доказом» для міліції, за словами жінки, були креслення її покійного свекра: він нібито колись вирішив удосконалити спуск в автоматі Калашникова.

 

Дружина підозрюваного у вбивстві охоронців ТРЦ "Караван" Ярослава Мазурка Людмила Мазурок в інтерв'ю виданню ВВС заявила, що не вірить міліції.

«Ні! Це не він!», - заявила жінка, відповідаючи на питання, чи вірить вона в те, що вбивство в «Каравані» скоїв її чоловік.

Людмила Мазурок розповіла, що у той день, коли були вбиті охоронці, Ярослав поводив себе спокійно.

«Поводився, як зазвичай. Годині о дев'ятій він прийшов з роботи. Переодягнувся, повечеряв, пограв в шахи в інтернеті. Я запитала його: «Славку, ти зможеш завтра вранці з'їздити за молоком?» Він відповів: «Без проблем». Я в той же вечір приготувала йому скляну тару для продуктів», - розповіла жінка.

Наступного ранку, коли Людмила прокинулася, чоловіка вже не було вдома.

«Я залишила йому записку, щоб він передзвонив своїй мамі як повернеться, і поїхала на роботу. Коли ж повернулася ввечері, то в холодильнику стояло молочне, однак Ярослава вдома не було. Але мене це не здивувало, бо як він зазвичай повертається пізно», - сказала вона.

- Інтерпол оголосив у розшук «караванського стрільця»

За словами Людмили, Ярослав працював на будівництві штукатуром неофіційно. Робив ремонти у квартирах. «Точно не скажу, де саме його робота територіально», - повідомила жінка.

Зброї у чоловіка жінка ніколи не бачила: «Як мені потім повідомили в міліції, у Славка був зареєстрований газовий пістолет. Але я його не бачила. При обшуку у нас знайшли воздушку і шомпол. Забрали також всі інструменти, іржаві пульки часів ВВВ. Знайшли ще нібито пристосування для виливання куль, якийсь порох, пластмасові пістолети. Забрали процесор від комп'ютера».

«Головним доказом», за словами Людмили, були креслення її покійного свекра: він нібито колись вирішив удосконалити спуск в автоматі Калашникова. «Креслення його у нас лежали, бо він приїжджав до Києва, щоб запатентувати свій винахід. Він був, як кажуть, любитель-самоучка. Можливо, після армії у нього з'явилася така ідея», - запропонувала дружина підозрюваного.

Вона також заявила, що Ярослав Мазурок не служив в армії. «Він ніколи і ніде не служив, його навіть в армію не взяли. З молодих років він страждав артритом, мучився від нестерпного болю в ногах, вживав серйозні препарати для лікування. Були такі дні, коли він навіть ходити не міг».

Тим не менш він продовжував займатися спортом: «Так, він займався боксом, брав участь у змаганнях, отримував грамоти. Он навіть в кутку його мішок для тренувань стоїть. Коли був час, їздив займатися у Гідропарк, адже він не пив. Не курив».

- Янукович і Азаров доручили МВС знайти «боксера-відморозка» з «Каравану»

За словами дружини в юності він працював в охороні, потім був водієм. Пізніше працював на заводі «Квазар», збирав сонячні батареї. Потім за станом здоров'я йому довелося піти з роботи і піти на будівництво.

Крім спорту, Ярослав Мазурок любив майструвати. «Ось навіть сам зробив акваріум. У нього золоті руки. Був такий випадок. Наші сусіди, які живуть поверхом вище, постійно нас затоплювали. Я хоч і спокійна людина, але пішла і почала з ними лаятися. Ярослав мене заспокоїв і запропонував сусідам зробити ремонт. Ще тварин лікував. Був дуже жалісливий. Він приносив додому голубів, ворон з пораненою лапкою або підбитим крилом, лікував їх вдома, потім випускав», - пригадаймо жінка.

Нагадаємо, що 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувач, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках охорони, в результаті чого троє чоловіків загинули на місці. Сам він встиг втекти. !zn

Читайте також:

В опозиції вважають пошуки «караванського» стрільця передвиборчим «реаліті-шоу»

У МВС впевнені на 100%, що стрілець із «Каравану» - Мазурок

Правоохоронці шукають «Караванського стрілка» без автоматів і бронежилетів

Міліція скасувала план-перехоплення «караванського стрільця»