Дочка регіонала насмерть збила байкера (фото)

21 березня 11:50

На об'їзній Ужгорода у ДТП загинув байкер, з провини дочки депутата Закарпатської облради від Партії регіонів, директора ЗАТ «Закарпаттяобленерго» Василя Ковача.

 

У понеділок на одній з головних автомобільних трас Закарпаття загинув 24-річний байкер Сергій Камольцев. Друзі загиблого заявляють, що він загинув, намагаючись уникнути зіткнення з машиною дочки депутата Закарпатської облради від Партії регіонів, директора ЗАТ «Закарпаттяобленерго» Василя Ковача Інною Ковач.

Загиблий був учасником байкерської організації «Падонки», до якої входить і зять Юлії Тимошенко Шон Карр.

За словами голови організації Олександра Суханова, мотоцикліст їхав головною дорогою, коли з другорядної вирулив джип. Він мав пропустити мотоцикл, але не зробив цього. Бачачи, що можливе зіткнення, байкер спробував обійти машину ліворуч, але метрів за 10-15 вилетів із сідла і вдарився об автівку. У результаті удару у Камольцева зламалися шийні хребці, смерть наступила миттєво. Автомобіль-винуватець аварії проїхав ще метрів сто і зупинився.

Суханов зазначив, що зараз цю справу намагаються зам'яти, і стверджують, що Сергій вилетів з сідла, бо вже був мертвий або ж що він їхав зі швидкістю 150 км на годину.

Той факт, що ДТП за участю автомобіля дочки депутата Закарпатської облради Інни Ковач мав місце, підтвердила місцева прокуратура. Встановлено, що 19 березня, близько 14:00 водій Volkswagen Touareg, що належить Ковач, виїжджаючи з другорядної дороги, допустив зіткнення з мотоциклом Kawasaki ZX12R, який у той час рухався головною дорогою в напрямку КПП Ужгород.

Порушено кримінальну справу (ч. 2 ст. 286), хід розслідування справи взято прокурором на особистий контроль. При цьому прес-служба прокуратури заявляє, що інформація про те, що проводяться спроби «вигородити» винуватця ДТП, не відповідає дійсності. Усі факти задокументовані, слідство проводиться об'єктивно й неупереджено.

Похорон загиблого відбудеться завтра. Але друзі-байкери пообіцяли, що якщо справу закриють, то по всій Україні піднімуться байкери і перекриють дороги на знак протесту. !zn

Читайте також:

В ДТП загинув чемпіон світу з фехтування

Губернатор Тернополя влаштував ДТП, загинула людина

МВС встановило провину Шкіля у ДТП