До міліції зателефонувало вісім людей, «що впізнали» вбивцю охоронців «Каравану»

27 вересня 18:41

Київська міліція отримала вісім повідомлень від жителів міста, які знають людей, схожих на вбивцю охоронців «Каравану». Вся інформація перевіряється. За інформацію, яка допоможе в розшуку зловмисника, обіцяно грошову винагороду в сумі 100 тис. грн.

 

У київську міліцію надходять дзвінки від жителів міста з інформацією, щодо розстрілу охоронців у ТРЦ "Караван", повідомив начальник управління зв'язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук.

"Є вже 8 повідомлень у київську міліцію, в яких йдеться про те, що їм відомо, хто ця людина, що він схожий на якусь іншу людину. Вся ця інформація перевіряється", - сказав він в ефірі "5 каналу" в четвер ввечері.

За словами Поліщука, називати чоловіка, про якого в четвер вранці говорив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, підозрюваним можна буде "на 100% після того, коли він буде затриманий і коли будуть проведені всі необхідні експертизи".

- Глава МВС вважає, що охоронці «Каравану» загинули через своєї помилки

Начальник УСО МВС також висловив припущення, що зловмисник міг мати причини, через які не бажав зустрічі з правоохоронцями: "Ймовірно, чоловік побоявся зустрічі з працівниками міліції ... Працівники охорони супермаркету не повинні були проводити будь-які огляди, не просити його показувати кишені, а повинні були терміново дзвонити в міліцію ".

"Можливо, ця людина має проблеми із законом, можливо, зброя, яка була при ньому, також "засвітилася" у скоєнні якихось злочинів", - підсумував Поліщук.

Як повідомлялося, 26 вересня вдень у Києві охоронець ТРЦ "Караван" на вулиці Луговій помітив, що один з відвідувачів вкрав товар, після чого запропонував йому пройти в кімнату охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім сховався. Оболонський райвідділ міліції порушив кримінальну справу.

За інформацію, яка допоможе в розшуку зловмисника, обіцяно грошову винагороду в сумі 100 тис. грн. !zn

Читайте також:

Версія: Вбивцею з ТРЦ «Караван» міг бути втікач кілер з банди Дікаєва (ФОТО)

Керівництво ТРЦ «Караван»: Загиблі охоронці діяли у вищій мірі професійно (ВІДЕО)

В інтернеті з'явилося ВІДЕО з кімнати убитих охоронців ТРЦ «Караван»


Міліція встановила особу вбивці охоронців ТРЦ «Караван» (ВІДЕО)


Вбивця охоронців в ТЦ «Караван» міг бути представником силових структур (ВІДЕО)

За інформацію про вбивцю охоронців у торговому центрі оголошено нагороду в 100 тисяч

У київському ТРЦ «Караван» грабіжник убив трьох охоронців