Депутатів виженуть палити на мороз

17 грудня 11:20

Заборона на паління стосується не тільки ресторанів, але і всіх державних установ. Автори закону запевняють, що всі депутати будуть палити на вулиці. Гідрометцентр обіцяє посилення морозів.

 

У Верховній Раді будуть закриті всі місця для паління. Про це заявив один з численних співавторів закону про заборону паління в громадських місцях регіонал Юрій Мірошниченко.

«У Верховній Раді будуть закриті всі місця для паління, ось така позитивна новина для нардепів», - сказав Мірошниченко.

Він зазначив, що для народних депутатів немає ніяких винятків щодо дотримання норм законів і саме тому їх також можна штрафувати, складати адмінпротоколи.

Мірошниченко запевнив журналістів, що депутати будуть виходити на перекур на вулицю.

Як повідомлялося, 16 грудня в Україні набув чинності закон про заборону паління в приміщеннях ресторанів, держустановах, а також на зупинках громадського транспорту.

Згідно з законом, забороняється, окрім спеціально відведених для цього місць, паління в приміщеннях підприємств, установ і організацій, у готелях, гуртожитках; в аеропортах і на вокзалах. Документ зобов'язує власників або орендарів відповідних приміщень відводити спеціальні місця для куріння, сукупна площа яких не повинна перевищувати 10% загальної площі відповідної будівлі або приміщення. !zn

Читайте також:

Антитютюновий закон в дії: в кафе прибрали попільнички, клієнти йдуть геть

Українцям заборонять палити в кафе і барах

Британські вчені з'ясували, що куріння в літньому віці знижує інтелект

Синоптики прогнозують збереження морозів у найближчі дні