День української армії відзначать салютами у дев'яти містах

05 грудня 10:47

6 грудня з нагоди 21-ї річниці Збройних сил України відбудуться урочисті церемонії покладання квітів, Божественна літургія та святковий феєрверк. Основні святкові заходи заплановані у Києві.

 

На честь Дня Збройних сил України 6 грудня о 20:00 у містах-героях Київ, Одеса, Севастополь, Керч, а також у Вінниці, Львові, Житомирі, Рівному та Дніпропетровську відбудуться святкові феєрверки двадцятьма залпами. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Вдень основні святкові заходи заплановані у Києві. О 08:30 за участю міністра оборони Дмитра Саламатіна відбудеться церемонія покладання квітів до могили Невідомого солдата та пам'ятника тричі Герою СРСР маршалу авіації Кожедубу в парку Слави.

Потім з 9:00 до 10:00 пройде Божественна літургія з нагоди 21-ї річниці ЗСУ у Трапезному храмі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, під час якої главі оборонного відомства вручать ікону святого рівноапостольного князя Володимира - покровителя Збройних Сил України.

Урочисті збори, церемонія вручення державних нагород України та святковий концерт за участю керівництва держави, Міністерства оборони та Генерального штабу ЗСУ відбудуться з 12:00 до 14:00 у Центральному будинку офіцерів ЗСУ. !zn

Читайте також:

У бюджеті-2013 вперше за історію України не виділено ані копійки на житло для військових

В Україні створені високомобільні десантні війська

В Україні створені високомобільні десантні війська