Четверо постраждалих від вибухів у Дніпропетровську залишаються у важкому стані

28 квiтня 13:19

22 постраждалих у результаті вибухів у Дніпропетровську залишаються в лікарнях. Найважчі травми у 63-річного чоловіка, якому довелося ампутувати руку і у 16-річної дівчини, якій осколки порізали обличчя. За даними МОЗ, під час вибухів постраждало 30 осіб, з них 10 - діти.

 

Станом на 28 квітня після вибухів у Дніпропетровську в лікарнях залишаються 22 людини (четверо - у важкому стані, сім - у стані середньої тяжкості, 11 - в легкому стані). Стан трьох із них (серед яких один підліток) оцінюється як тяжкий. За даними МОЗ, під час вибухів у Дніпропетровську постраждало 30 осіб, з них 10 - діти.

За інформацією джерела в силових структурах, серед постраждалих 16-річна дівчина, якій лікарі намагаються врятувати обличчя - його просто пробило осколками, пише ТСН.

Найважчі травми у 63-річного чоловіка - йому довелося ампутувати руку.

«По суті, відірвало руку вибухом. Висіла на шкірі, відірвало всі нерви. Лікарі наші всіляко намагалися врятувати, але не вдалося», - повідомив головний лікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

МОЗ запевняє, що постраждалі отримують всю необхідну медичну допомогу в повному обсязі

Теракти в Дніпропетровську. Протягом години в центрі міста прогриміла серія вибухів (ФОТО, ВІДЕО)

Нагадаємо, в центрі Дніпропетровська 27 квітня сталася серія вибухів, за попередніми даними постраждало 27 людей, 25 з них госпіталізовано. Офіційно повідомляється про чотири вибухи, тим часом, за даними інших джерел, вибухів могло бути до дев'яти.

Прокурор Дніпропетровської області порушив кримінальну справу в зв'язку з вибухами в Дніпропетровську за ч .2 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

Президент Віктор Янукович вже заявив, що в розслідуванні вибухів у Дніпропетровську «будуть задіяні кращі детективи».

Як вже стало відомо, за версією СБУ вибухи в Дніпропетровську аналогічні з вибухом 16 листопада минулого року, що прогриміли в цьому ж місті. Причини, що дозволяють ідентифікувати ці теракти, полягають у характері вибухів, в установленні вибухового пристрою і те, що основними вражаючими елементами були осколки урн. ! Zn

Читайте також:

Влада обіцяє 2 млн грн за «будь-яку інформацію» про вибухи в Дніпропетровську

Євросоюз шокований вибухами в Дніпропетровську

На вулицях Дніпропетровська з'явилися БТРи (фото)

Азаров звинуватив в організації терактів у Дніпропетровську критиків влади

Янукович доручив розкрити теракт у Дніпропетровську за тиждень

Незважаючи на вибухи в Дніпропетровську, в Раді проходить шаховий турнір депутатів усіх скликань