Через страйк у Шарм-ель-Шейху затримано більше 100 рейсів

03 грудня 13:03

Понад 150 співробітників страйкують другу добу, вимагаючи покращення соціальних умов роботи, збільшення посібників і розслідування численних фактів корупції в компанії. Вони незадоволені тим, що міністерство цивільної авіації повністю ігнорує їхні вимоги.

 

На єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх страйкують співробітники аеропорту. Через це вже затримані більше 100 міжнародних рейсів. Зала прильотів аеропорту повністю закрита і не приймає туристів.

Понад 150 співробітників страйкують другу добу, вимагаючи поліпшення соціальних умов роботи, збільшення посібників і розслідування численних фактів корупції у компанії. Вони незадоволені тим, що міністерство цивільної авіації повністю ігнорує їхні вимоги.

- МЗС радить українцям не їхати до Єгипту або хоча б не виходити з готелів

Через страйк всі рейси обслуговуються тільки через залу вильоту. Це значно збільшило навантаження на повітряні ворота, спровокувало стовпотворіння і негативно позначилося на регулярному авіасполученні. Літаки сідають і злітають зі значними тимчасовими затримками. Керівництво аеропорту має намір залучити персонал з інших компаній, щоб врегулювати виниклу проблему з обслуговуванням міжнародних авіарейсів.

30 листопада члени законодавчої асамблеї Єгипту оголосили, що схвалили проект конституції країни. У підсумку були схвалені всі 234 статті конституції. Тепер проект буде переданий на підпис президентові країни Мухаммеду Мурсі. Після цього 15 грудня глава держави повинен винести конституцію на загальний референдум. !zn

Читайте також:

МЗС радить українцям не їхати до Єгипту або хоча б не виходити з готелів

У ДТП в Єгипті постраждала українка

Швейцарія заморозила 700 млн франків екс-президента Єгипту Мубарака


В Єгипті остаточно скасовано надзвичайного стану, що діяв 30 років режим