Через матч «Динамо» - «Порту» столичне метро працюватиме на годину довше

05 листопада 10:35

У зв'язку з проведенням на НСК «Олімпійський» матчу 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА «Динамо» - «Порту» 6 листопада міський громадський транспорт працюватиме у посиленому режимі, а «Київський метрополітен» змінить графік роботи.

 

У день матчу «Динамо» - «Порту», який відбудеться на НСК «Олімпійський», з 21:00 на всіх лініях метрополітену, а також на трамвайних, тролейбусних та автобусних маршрутах буде збільшено кількість одиниць транспорту. Для безпеки гостей стадіону за 1 годину до початку матчу станція метро «Палац Спорту» буде працювати тільки як пересадочна з лінії на лінію, а станція «Олімпійська» буде закрита на вхід і вихід пасажирів (потяги прямуватимуть без зупинки). Після завершення гри, в разі необхідності, може бути обмежений вхід пасажирів на станціях «Олімпійська», «Палац Спорту» та «Площа Льва Толстого».

Для зручності відвідувачів матчу, у ніч з 6 на 7 листопада київське метро працюватиме на годину довше, ніж зазвичай, повідомляє прес-служба КМДА.

У НСК «Олімпійський» просять уболівальників відповідно скоригувати свій маршрут і приходити на гру заздалегідь. Ворота спорткомплексу відкриваються для гостей за дві години до стартового свистка арбітра - о 19:45. !zn

Читайте також:

У Києві відкрили станцію метро «Іподром»

Якщо все буде гаразд, метро на Троєщину проведуть років через п'ять

Вагони київського метро модернізують за рахунок грошей за Кіотським протоколом