Чавес повернувся до Венесуели після видалення ракової пухлини на Кубі

17 березня 10:04

Незважаючи на важку хворобу, Чавес має намір брати участь у виборах президента Венесуели восени 2012 року.

 

Президент Венесуели Уго Чавес повернувся на батьківщину з Куби, де протягом трьох тижнів проходив лікування від раку, повідомляє Associated Press.

Після повернення до Венесуели Чавес заявив: «Моє життя - це боротьба, боротьба проти раку. Але я молюся про те, що виграю цю війну і буду жити».

За словами президента, кубинські лікарі видалили наприкінці лютого нову пухлину приблизно з того ж місця кишечника, звідки вже видаляли її влітку минулого року. Чавес повідомив, що йому стає краще. Точний тип пухлини не повідомляється.

На Кубі Чавес провів близько трьох тижнів. Повідомляється, що в подальшому він відвідає острів для проведення хіміотерапії.

На початку березня 2012 венесуельський президент оприлюднив результати аналізів, з яких випливало, що новоутворення, видалене лікарями в ході третьої операції за останні вісім місяців, безпосередньо пов'язане з колишньою злоякісною пухлиною.

Незважаючи на важку хворобу, Чавес має намір брати участь у виборах президента Венесуели, які повинні пройти у Венесуелі в жовтні 2012 року. !zn

Читайте також:

Чавес підозрює США в поширенні раку серед президентів Південної Америки

Уго Чавес заявив, що вилікувався від раку


Лікар Уго Чавеса прогнозує, що венесуельському лідерові залишилося жити два роки

Уго Чавес пройде курс хіміотерапії