Батьки Ігоря Індила не збираються прощати міліції вбивство сина

10 сiчня 09:02

Адвокат батьків загиблого в міліцейському відділку студента Ігоря Індила Олександр Заруцький намір оскаржити рішення Деснянського райсуду Києва, який засудив до 5 років ув'язнення із звільненням від покарання під випробувальний термін на 2 роки дільничного інспектора 1-го територіального відділу Шевченківського райуправління міліції Києва Сергія Приходька за перевищення службових повноважень при затриманні студента, який згодом помер у камері попереднього ув'язнення цього райуправління.

 

"Цього тижня буде оскаржено", - сказав адвокат.

За його словами, він також оскаржив рішення Деснянського суду, який раніше амністував іншого підсудного, старшого інспектора-чергового частини цього управління Сергія Коваленка, який також звинувачувався у причетності до смерті студента.

У свою чергу батьки І.Індила підозрюють, що саме С.Приходько проламав їх синові череп.

Нещодавно генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що за смерть студента І.Індила у Шевченківському райвідділі міліції Києва має відповідати вище керівництво столичної міліції.

Як відомо, 5 жовтня президент Віктор Янукович доручив генпрокурору у двотижневий термін ретельно вивчити всі обставини смерті студента Ігоря Індила.

Раніше інтернет-видання «Свідомо» опублікувало записи камер спостережень з Шевченківського райвідділу міліції, які проливають світло на загибель студента Ігоря Індила.

Amnesty International вимагає нового розслідування смерті І.Індила.