Азаров у студентські роки мріяв стати фахівцем, а не чиновником

20 грудня 12:18

Азаров закликав студентів не замислюватися про те, які б адміністративні посади вони хотіли зайняти в майбутньому, а зосередитися на навчанні за фахом. Сам прем'єр вчився на геолога.

 

Прем'єр-міністр Микола Азаров у студентські роки не замислювався про те, що може стати прем'єром, а хотів стати фахівцем у профільній галузі. Про це він сказав під час спілкування зі студентами Національного медичного університету імені Богомольця.

«Коли я вчився в університеті і закінчував його, я зовсім не мріяв і не думав про адміністративну кар'єру, я навпаки хотів стати глибоким фахівцем у своїй галузі, тобто хотів досягти успіхів у тій науці, в якій спеціалізувався, а це була геофізика», - сказав прем'єр, відповідаючи на запитання студента, що потрібно робити для того, щоб стати міністром охорони здоров'я.

У цьому зв'язку він закликав студентів не замислюватися про те, які б адміністративні посади вони хотіли зайняти в майбутньому, а зосередитися на навчанні за фахом.

Прем'єр підкреслив, що в сучасному суспільстві хороший лікар деколи цінується вище, ніж посередній міністр.

Микола Азаров, уроджений Пахло, народився 17 грудня 1947 року місто Калуга (РРФСР). У 1971 році закінчив геологічний факультет Московського державного університету імені Ломоносова за фахом «РГФ» (геолог-геофізик). Прем'єр-міністр України з 11 березня 2010 року. !zn

Читайте також:

Регіонали привітали з 65-річчям Азарова - «людину блискучої ерудиції»

Азаров має намір відзначити 50-річчя студентських будзагонів

Янукович призначив Азарова прем’єром і заявив про готовність нести відповідальність