Автор білборда з бабусею і котом впевнений, що за ним полює влада

17 серпня 14:36

Якщо з автором білборда про бабусю, що переписала хату на кота щось станеться - «у всьому будуть винні правоохоронні органи Дніпропетровської області».

 

Автор гучного білборда «Дізналася, що онук проголосував за «регіони», переписала хату на кота», голова сільради Єлизаветівка Максим Голосний заявив, що за ним полює влада.

В інтерв'ю агентству УНІАН Голосний розповів, що його оголосили в розшук, не пред'явивши жодного обвинувачення. «Мені телефонують люди, які представляються працівниками ВБЕЗ і слідчими в особливо важливих справах. Запрошують на зустрічі. Але самі на зустрічі не приходять. Це – спроби тиску. Про всяк випадок я пройшов медичний огляд, у мене чиста кров, переломів не маю, наркотики не вживаю, покінчити життя самогубством не збираюся. Не планую ані вішатися, ані стрілятися. У разі, якщо зі мною щось станеться – в усьому будуть винні правоохоронні органи Дніпропетровської області. Наскільки я знаю, зараз вирішується питання, як бути зі мною. До Дніпропетровська з Києва виїхали перші особи партії, щоб обговорити з губернатором ситуацію і мою долю. Але знаю, що на мене полюють».

відзначив, що «борд народила моя команда. Були різні варіанти слоганів, фотографій, перебирали варіанти з котом, без кота. Потім дизайнер став візуалізувати це. Саме цей, бачите, вистрілив. Бабусю ми не знали, знайшли її картку просто в Інтернеті. Але я вже читав її інтерв'ю, вона ніби не заперечує, що стала знаменитою. Я знаю, що вчора Дніпропетровська облдержадміністрація зв'язалася з рекламними агентствами і заборонила продавати площі під такі слогани, як я зробив. Але ми вже орендуємо борд в Дніпродзержинську, він найбільший, 6 на 9 метрів. Він заклеєний зараз. Але я хочу все одно повісити там новий борд. У мене багато ідей. Наприклад, «Выборы 2012, программа одной партии: посадить оппозиционера, вырастить госдолг, застроить народ…».

«У нас багато хімзаводів, і, напевно, вони стимулюють креатив, - сказав М.Голосний. - Але, взагалі ми всі втомилися від цього свинства, від правового беззаконня, від цього лайна. Адже ламається національний дух. І хай минулого не змінити, але можна вплинути на майбутнє. І в цій ситуації, коли весь хріново, попит на гумор - величезний. І гумор здатний перемагати». !zn

Читайте також:

Опозиція витрачає на рекламу в 6 разів менше Партії регіонів

У Донецьку зник опозиційний телеканал ТВі


Суд вирішив не садити журналістку за напис на асфальті під Межигір'ям

В Україні слідом за Росією пропонують ввести кримінальне покарання за наклеп