Авіасполучення з Кримом другу добу перервано через негоду

21 грудня 09:07

У зв'язку з погіршенням погодних умов у Криму закрито аеропорт Сімферополя, не працює поромна переправа у Керчі, а водіїв просять утриматися від поїздок по півострову.

 

Міжнародний аеропорт «Сімферополь» через складні погодні умови не працює другу добу.

Як повідомила прес-секретар Республіканського комітету АРК з транспорту і зв'язку Зера Емірсуін, складність у сильному боковому вітрі, який змітає зі смуг протиожеледні реагенти.

"Смуги обробляються реагентами, але їх тут же зносить вітер, і вони знову вкриваються кригою. Навіть немає сенсу обробляти, у прямому сенсі - гроші на вітер", - зазначила вона.

Прес-секретар підкреслила, що прогнозів про час відновлення польотів в аеропорту не дають - чекають поліпшення погодних умов.

Тим часом ДАІ у зв'язку з погіршенням погодних умов попросила всіх автомобілістів у найближчі дні утриматися від поїздок по Криму.

Напередодні через негоду також зупинила рух через протоку Керченська поромна переправа. Швидкість вітру в районі становить 25 м/с, а висота хвиль біля берегів Криму - в Азовському морі 1,5-2 метри, в Чорному - 3-5 метрів. !zn

Читайте також:

В Україні майже 100 населених пунктів через негоду залишились без світла

На Буковині через снігопади 16 сіл відрізані від зовнішнього світу майже тиждень

Азаров закликав українців не «скиглити», а брати в руки лопати і прибирати сніг