"Аль-Каїда" створила "людини-бомбу", стверджують ЗМІ

13 травня 13:12

Західна розвідка впевнена, що пов'язані з "Аль-Каїдою" хірурги навчилися імплантувати в тіла терористів-смертників вибухові речовини.

 

Міжнародна терористична мережа "Аль-Каїда" створила за допомогою працюючих на неї хірургів "людину-бомбу", в тіло якого вживлені імплантати, що здатні вибухати, повідомляє The Sunday Times.

"Західна розвідка впевнена, що пов'язані з" Аль-Каїдою "хірурги навчилися імплантувати в тіла терористів-смертників вибухові речовини", - пише видання. Вибухівка, згідно з його відомостями, імплантується в м'які тканини стегон і грудей.

"Подібні імплантати призначені для того, щоб непомітно пронести вибухівку на борт літака", - відзначає газета. За її інформацією, спеціальні сканери людського тіла, що застосовуються зараз в ряді провідних аеропортів світу, не здатні виявити ці вибухові пристрої. На початку травня про бомби-імпланти писали американські ЗМІ - терактів із застосуванням нової технології чекали на річницю смерті Усами бін Ладена.

За даними видання, відомості про технологію створення "людини-бомби" були отримані західними спецслужбами від агента, який таємно працював у структурі "Аль-Каїди" в Ємені. Той, зокрема, повідомив, що вибухівка приводиться в дію шляхом вприскування в імплантати спеціальної рідини за допомогою шприца.

Ідея імплантувати вибуховий пристрій в людину не нова. В оповіданні американського фантаста Філіпа Діка "Самозванець" (Impostor, 1953 рік) такі бомби використовують прибульці, що знищують людство. !zn

Читайте також:

США опублікували щоденники Усами бін Ладена


Колишній член Аль-Каїди допоміг знайти вибухівку єменських терористів

В інтернеті з'явився запис нового глави «Аль-Каїди» про «людяність» бін Ладена

ЦРУ організувало фальшиву вакцинацію, щоб отримати ДНК членів родини бін Ладена