Актора Леоніда Броньового госпіталізували в Києві з інфарктом

18 вересня 16:59

Бронєвой приїхав до Києва на гастролі разом з московським театром Ленком. Після інфаркту міокарда актор знаходиться в клініці в стані середнього ступеня тяжкості.

 

Відомого радянського і російського актора 83-річного Леоніда Бронєвого госпіталізовано в одну з київських клінік з інфарктом. Про це повідомляє Корреспондент.net з посиланням на джерело в медичних колах.

«Леонід Бронєвой надійшов сьогодні в Київський міський центр серця з підозрою на інфаркт. Там провели обстеження і встановили діагноз - інфаркт міокарда. Зараз перебуває в реанімаційному відділенні. Лікарі оцінюють його стан, як середнього ступеня тяжкості», - повідомило джерело.

7 вересня в Київ прибули артисти московського театру Ленком на чолі з художнім керівником Марком Захаровим. Театр прибув в Україну в повному складі в рамках великих гастролей, які пройдуть в українській столиці з 8 по 17 вересня 2012 року.

Леонід Бронєвой народився 17 грудня 1928 року в Києві.

З 1962 по 1988 рік був провідним актором Московського драматичного театру на Малій Бронній. З 1988 року - в Московському театрі Ленком. У кіно зіграв більше 50 ролей.

Леонід Бронєвой - народний артист СРСР (1987), лауреат Державної премії РРФСР 1976 року за багатосерійний художній фільм «Сімнадцять миттєвостей весни», в якому виконав роль Мюллера. !zn

Читайте також:

Марк Захаров: «Суспільство навіть по краплі не вичавило з себе раба, якщо для багатьох ікона - Сталін»


Від гострого інфаркту міокарда в Україні помирають 30% пацієнтів, у країнах Заходу - 5%

Шведські вчені створили вакцину від інфаркту