Активісти попрощалися з Верховною Радою VI скликання запуском презервативів із прізвищами депутатів (ФОТО)

07 вересня 10:51

Під будівлею парламенту прихильники партії «Собор» провели акцію прощання з Верховною Радою шостого скликання. Активісти запустили в небо презервативи з гелієм, підписані прізвищами депутатів.

 

Прихильники партії «Собор» провели символічну акцію прощання з Верховною Радою шостого скликання, запустивши в небо презервативи з гелієм, підписані прізвищами депутатів.

В акції взяли участь близько 15 осіб, в тому числі і брати-письменники Віталій і Дмитро Капранови, які писали на презервативах прізвища депутатів діючого складу парламенту.

Наприкінці заходу учасники під пісню «До побачення наш ласкавий ведмедик» запустили надувного ведмедя, якого підписали «Міша Ч». За словами братів Капранових, ця кулька символізувала голосування чужими картками.


фото НБН

Брати Капранови очолюють передвиборчий список партії «Собор» у виборах до Верховної Ради по багатомандатному виборчому округу.

Нагадаємо, 11 липня ряд колишніх соратників Віктора Ющенка об'єдналися в праву політсилу на базі партії «Українська платформа «Собор». Партія почала процес об'єднання правих політичних сил, що не увійшли до альянсу, створений на базі партії «Наша Україна». !zn

Читайте також:

Останній мирний протест: Раду закидали туалетним папером

В Україні пом'якшать покарання за несанкціоновані акції протесту

Карпачова: В Україні сьогодні забороняють майже всі акції протесту