70% підручників для 11-класників вже готові

05 серпня 11:07

Надруковано понад 70% підручників для учнів 11-х класів. Про це повідомив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник. Міністр сказав, що друк підручників відбувається згідно з графіком.

 

"Вже розвезено більше 30% підручників (по регіонах). Віддруковано понад 70%. Згідно з графіком, який не порушується, 100% роздруківки буде завершено 15 серпня і відповідно, за нашим планом, ми беремо сім днів на розвезення підручників, щоб до 22 серпня завершити її. і щоб міністерство могло відзвітувати президенту, уряду і народу України, що вперше за багато років держзамовлення за підручниками виконано до Дня незалежності", - сказав Д.Табачник.

У прес-службі Міністерства освіти і науки, молоді та спорту повідомили, що за даними обласних управлінь освіти і науки на обласні книжкові бази вже доставлено більше 1,5 мільйонів екземплярів.

Нагадаємо, у Львові з початку навчального року з'явиться окрема книга-додаток до офіційного Підручника з історії для 10-11 класів. На думку викладача НУ «Львівська політехніка» та депутата Львівської міськради Богдана Галайка, який готує книги-додатки, з офіційних підручників з історії для 10-11 класів прибрали події, вивчення яких виховує у дітей український патріотизм.