3 20 травня в Україні буде організовано швидкісний рух поїздів - 160-180 км/год

20 квiтня 09:04

З 20 травня в Україні буде організовано швидкісний рух поїздів, які ходитимуть зі швидкістю 160-180 км/год. А до 1 травня планується завершити роботи з електрифікації швидкісного пасажирського ходу Львів-Київ-Полтава-Донецьк.

 

З 20 травня в Україні буде організовано швидкісний рух поїздів. Про це заявив віце-прем’єр, міністр інфраструктури України Борис Колесников на зустрічі з англійськими журналістами, якого цитує прес-служба донецького «Шахтаря».

«З 20 травня організуємо швидкісний рух поїздів по Україні. Це не такі поїзди, як Лондон - Париж, але тим не менше вони будуть ходити зі швидкістю 160-180 км/г. І вболівальники, у тому числі англійські, зможуть побачити Україною по-новому», - сказав Колесников.

Говорячи про інші досягнення України перед Євро-2012, віце-премєр зазначив: «Найголовніше наше досягнення - ми отримали чотири нових міжнародних аеропорти. Достатня кількість готелів дозволять нам приймати міжнародні бізнес-форуми. Думаю, що це величезний плюс для розвитку нашої країни».

Як відомо, до 1 травня планується завершити роботи з електрифікації швидкісного пасажирського ходу Львів-Київ-Полтава-Донецьк. !zn

Читайте також:

«Укрзалізниця» планує влізти в 28-мільярдний борг заради купівлі 500 локомотивів

Інтернет-квитки на поїзд можна буде роздрукувати самому, не звертаючись до каси

Янукович сподівається, що Україну зі сходу на захід можна буде перетнути автівкою за 15 годин