28 дітей у таборі Херсонської області «поскаржилися на нудоту»

19 липня 19:08

У дитячому таборі в Херсонській області 28 дітей віком 10-12 років звернулися у медпункт зі скаргами на нудоту. У МОЗ заявили, що діти могли отруїтися в дорозі, а не в таборі.

 

19 липня у медичний пункт дитячого оздоровчого табору ім.Усова ВАТ "Нікопольський завод феросплавів" у Херсонській області звернулися 28 дітей віком 10-12 років зі скаргами на нудоту, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

У той же час, інших скарг на стан здоров'я (підвищення температури, блювання, діарея) діти не пред'являли. "Спеціального лікування діти не потребують, за показниками стану здоров'я вони не ізольовані і не госпіталізовані. За дітьми організований медичний нагляд", - повідомили у відомстві.

"Ймовірно погіршення стану здоров'я дітей пов'язано з погрішностями харчування в дорозі", - підкреслили в прес-службі МОЗ.

При цьому у відомстві зазначили, що функціонування ДОТ ім.Усова і медико-санітарне забезпечення дітей перебуває під контролем Державної санітарно-епідеміологічної служби України.

Заїзд дітей у кількості 324 особи здійснений в табір 16-17 липня.

Нагадаємо, 11 червня 2011 року в оздоровчому таборі «Альбатрос» під Севастополем отруїлися 78 дітей з Москви, а також 6 вихователів. !zn

Читайте також:

У Криму отруїлися 78 дітей з РФ

Москва вирішила більше ніколи не відправляти дітей у севастопольський табір

Севастопольська лікарня оцінила втрати від лікування російських дітей в 50 тис. грн