Журнал The Economist відправив Путіна у пекло разом з убитим Каддафі

20 грудня 08:12

На обкладинці свого новорічного номера журнал The Economist помістив зображення пекла, де чорти "смажать" світових політичних лідерів.

 

Авторитетний британський журнал The Economist помістив на обкладинку останнього номера 2012 року карикатуру, на якій президент Росії Володимир Путін перебуває у вогняній ріці в пеклі.

На малюнку Путін перебуває у пеклі, борсається в киплячій смолі поряд із президентами Ірану та Сирії Махмудом Ахмадінеджадом і Башаром Асадом, а також вже покійним лівійським лідером Муаммаром Каддафі. Поруч, поки ще на березі, сидить керівник КНДР Кім Чен Ин.

Не обійшла увагою редакція журналу і західних лідерів. Так, вогняною річкою в напрямку Путіна на моторному човні поспішає президент США Барак Обама, канцлер Німеччини Ангела Меркель сумно сидить з торбою на рейках, а ізраїльський прем'єр Біньямін Нетаньяху бере участь у повітряному бою.


За всією сценою спостерігає диявол з журналом The Economist в руках.

У матеріалі "Короткий путівник по пеклу", який складено у вигляді порад мандрівникові, вказується, що найкоротший шлях до пекла - грішити постійно і значно та не піддаватися на докори сумління.

Номер журналу з'явиться у продажу в суботу, 22 грудня. !zn

Читайте також

Барак Обама став людиною року за версією Time

Відомий американський карикатурист висміяв ситуацію в Україні (ФОТО)

Іспанcький журнал El Jueves опублікував карикатуру на пророка Мухаммеда (ФОТО)