Жертвами серії потужних вибухів в Іраку стали 17 осіб

30 вересня 10:23

При здійсненні терактів використовувалися начинені вибухівкою автомобілі. Найбільш смертоносною стала вилазка, вчинена в 15 км на північ від Багдада. У місті Ет-Таджі послідовно були приведені в дію бомби, закладені в трьох припаркованих машинах. Загинули вісім чоловік, ще 22 отримали поранення.

 

Серія потужних вибухів, що прогриміли сьогодні в різних містах Іраку, забрала життя, щонайменше, 17 осіб. Як уточнили британські ЗМІ, атаки були націлені, в основному, на поліцейські блокпости.

При здійсненні терактів використовувалися начинені вибухівкою автомобілі. Найбільш смертоносною стала вилазка, вчинена в 15 км на північ від Багдада. У місті Ет-Таджі послідовно були приведені в дію бомби, закладені в трьох припаркованих машинах. Загинуло вісім людей, ще 22 отримали поранення.

Бойовик-смертник підірвав себе в автомобілі в місті Ель-Кут в 150 км на південний схід від столиці, вбито четверо поліцейських. Тим часом, у північно-західній частині Багдада вибух замінованої машини спричинив загибель двох людей.

У результаті іншого вибуху - біля ринку в Хан-Бані-Сааде/30 км на північний схід від столиці/- загинула одна людина, кілька поліцейських були поранені. Два співробітники іракської поліції стали жертвами теракту в містечку Балад-Руз в 90 км на північний схід від Багдада.

Відповідальність за останні вилазки поки не взяло на себе жодне з місцевих радикальних угруповань. !zn

Читайте також:

Чергове відео американців з Іраку: розстрілюють людей з "Хаммерів" і таранять машини