Засуджений колишній мер Ніжина намагався втекти на електричці

25 березня 14:25

Екс-мер Ніжина порушив правила підписки про невиїзд і був затриманий правоохоронцями при спробі втекти у столицю.

 

Співробітники Бобровицького Чернігівського райвідділу облуправління МВС затримали екс-мера Ніжина (Чернігівська обл) Михайла Приходька, що перебував під підпискою про невиїзд, під час спроби втечі, повідомляється на сайті Чернігівської обласної міліції у понеділок.

"На вихідних засудженого громадянина працівники міліції заарештували при порушенні ним підписки про невиїзд. На станції "Бобровиця" екс-мер був знятий з електропотяга, яким він намагався дістатися до столиці. В даний час він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання", - розповіли в міліції.

Раніше повідомлялося про те, що Приходько засуджений до 6 років позбавлення волі за ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України за вимагання та отримання від київської фірми хабара в особливо великому розмірі - 25 тис. дол. Також суд заборонив йому 3 роки займати посади в державних органах влади.

"Чиновника затримали під час отримання останнього "траншу" у розмірі тис за дозвіл на приватизацію комунального майна - будівлі колишньої лазні", - розповіли в міліції.

22 березня 2013 року Апеляційний суд Чернігівської області оприлюднив повний текст постанови щодо екс-мера Ніжина, проте сам він в суд не прибув, мотивуючи це поганим самопочуттям. У той же день сесія Ніжинської міськради ухвалила рішення про дострокове припинення повноважень міського голови. !zn

Читайте також:

Суд визнав законним вирок меру Ніжина: його посадять на 6 років

Мер Ніжина отримав 6 років за хабар