Заступника мера Сімферополя Скуцького визнано винним у корупції

16 сiчня 21:08

Заступника мера Сімферополя Ігоря Скуцького суд визнав винним у вчиненні корупційних дій.

 

За даними прокуратури автономії, І.Скуцького визнали винним за порушення обмежень щодо використання службового становища.

Як повідомила прес-секретар прокуратури республіки Наталя Бояркіна, 5 січня 2012 Апеляційний суд Криму за скаргою прокуратури скасував рішення Залізничного райсуду Сімферополя. Останній у грудні минулого року скасував складений прокурором Сімферополя протокол про порушення антикорупційного законодавства стосовно заступника мера кримської столиці.

«На це рішення прокурором був внесено протест і апеляційний суд вже в січні цього року визнав його провину. Але справу закрили в зв'язку з тим, що закінчився термін накладення адміністративного стягнення. Але те, що діяв він неправомірно, це доведено», - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, прокуратурою Сімферополя був складений протокол про корупцію стосовно заступника мера Сімферополя Ігоря Скуцького. Проте в грудні 2011 року Віктор Агєєв заявив журналістам, що його заступник не займався і не займається корупційними справами.

«Щодо Скуцького пройшов суд. Інформація не підтвердилася», - сказав тоді В.Агеєв.

При цьому мер не зміг уточнити, в чому конкретно звинувачувався його заступник, заявивши лише, що мова в протоколі йшла «про незаконне підготовлене рішення виконкому».

Інформацію про те, що І.Скуцькій звинувачується в корупції, оприлюднив наприкінці листопада минулого року заступник прокурора Криму Геннадій Дем'яненко.

За його словами, протокол був складений прокурором Сімферополя, проте більше ніяких подробиць відтоді не повідомлялося.