Заступник голови Партії регіонів Рибак розкрив ідеологічну орієнтацію партії

12 квiтня 14:35

Як виявилося, Партія регіонів відрізняється від усіх інших тим, що допомагає людям «гідно жити і вирішувати свої життєві питання».

 

Партія регіонів - і не ліва і не права, а «партія соціальної орієнтації», заявив перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак.

«Чим відрізняється наша партія? Є ліберальні погляди, є ліві, є праві. А ми - партія соціальної орієнтації. Нам треба сьогодні вирішити головне питання - щоб люди гідно жили і могли вирішувати свої життєві питання», - відповів Рибак на запитання під час інтернет-конфереції.

У зв'язку з цими завданнями Партія регіонів постійно «розглядає і вдосконалює» свою програму.

«На з'їзд, який буде через три місяці, ми винесемо програму партії. Вона буде спрямована на вирішення тих проблем, які є в нашій державі. Але найголовніше - які б реформи не проводилися, ми повинні за реформами бачити конкретну людину. Тому що є прихильники ліберальних поглядів, шокової терапії і т.д. - Але це все не потрібно. Ми повинні, перш за все, сьогодні створити сприятливі умови життя для людей в Україні. А не говорити: ви ще потерпіть 20 років, а ми вам потім допоможемо. Ні, треба розвивати країну і вирішувати ці питання сьогодні», - цитує Рибака прес-служба Партії регіонів. !zn

Читайте також:

Регіонал: Межигір'я забезпечує роботою людей з найближчих сіл


Регіонал: Людям потрібна робота, а не зарплата


Партія регіонів обійшла «Єдину Росію» за кількістю членів на душу населення

Єфремов закликає голосувати за регіоналів, інакше «нам буде погано всім»