Засідання погоджувальної ради 18 лютого скасовано

16 лютого 11:48

Переговори опозиції і більшості досі закінчувалися безрезультатно. Черговий раунд переговорів було заплановано на понеділок. Проте, за інформацією прес-служби Ради, його скасовано.

 

Анонсоване на 11.00 18 лютого засідання погоджувальної ради Верховної Ради України скасовується. Про це повідомила парламентська прес-служба. Про причини скасування засідання не повідомляється.

Як повідомлялося, друга сесія Верховної Ради України 7-го скликання не відкрилася 5 лютого через те, що опозиція заблокувала трибуну і президію з вимогою ввести персональне голосування. Опозиційні фракції "Батьківщина", "УДАР" і "Свобода" заблокували президію і трибуну в залі засідань Верховної Ради. Переговори опозиції і більшості закінчувалися безрезультатно. Черговий раунд переговорів було заплановано на понеділок.

Варто зазначити, що голова Ради Володимир Рибак 15 лютого заявив, що на засідання парламенту у вівторок, 19 лютого, депутати зберуться практично у повному складі. При цьому Рибак зазначив, що депутатам, які ночують у залі "мучитися залишилося не довго".

Нагадаємо також, що 5 лютого почався відлік 30-денного терміну бездіяльності Верховної Ради, після закінчення якого президент може прийняти рішення аж до розпуску нинішнього складу парламенту. !zn

Читайте також:

Яценюк звинуватив регіоналів у шахрайстві з "сенсорною кнопкою"

Рибак впевнений, що тим, хто буде ночувати в Раді депутатам "мучитися залишилося не довго"

Опозиціонери вирішили відмовитися від зарплати за час бездіяльності Ради

Переговори про розблокування Ради знову провалилися