Запущена система онлайн-спостереження за виборами

17 жовтня 08:53

17 жовтня почалася робота системи відеоспостереження на парламентських виборах в Україні. Портал www.vybory2012.gov.ua дозволить користувачам мережі Інтернет в реальному часі спостерігати за виборами до Верховної Ради.

 

ІТ-компанія «СІТРОНІКС Інформаційні Технології» 17 жовтня запустила систему відеоспостереження на виборчих дільницях під час виборів Верховної Ради 28 жовтня.

Як йдеться в повідомленні компанії, «17 жовтня почала роботу система відеоспостереження на парламентських виборах в Україні; портал www.vybory2012.gov.ua дозволить користувачам мережі Інтернет в реальному часі спостерігати за виборами до Верховної Ради України з будь-якої точки світу».

Із завтрашнього дня, 18 жовтня, система почне функціонувати в режимі реєстрації користувачів.

Повідомляється, що для роботи на порталі можна авторизуватися через популярні ІТ-сервіси: Google, Яндекс, Mail.Ru, соціальні мережі «ВКонтакте», Facebook, Twitter і LinkedIn, а також OpenID або через реєстрацію на даному порталі.

- Веб-камери за 1 млрд грн вже встановили на виборчих дільницях


«На порталі www.vybory2012.gov.ua можна буде формувати список виборчих дільниць для перегляду трансляції виборів 28 жовтня, для цього в пошукове поле у верхній частині сайту треба ввести номер дільниці або назву населеного пункту», - йдеться в повідомленні.

В залежності від запиту будуть знайдені населені пункти за їхніми назвами або виборчі дільниці за їхніми номерами.

Також за допомогою інтерактивної карти можна буде знайти цікаві адреси дільниць і додати їх у список перегляду.

У день виборів 28 жовтня можна буде бачити зображення з двох камер, розташованих на виборчій дільниці.


Нагадаємо, днями прем'єр Микола Азаров заявив, що встановлення веб-камер на виборчих дільницях на виборах до Верховної Ради завершена. !zn

Читайте також:

Депутати залишили без відеофіксації виборчі дільниці в тюрмах

На виборчих дільницях вже встановили 4 тис. веб-камер


Компанія, що отримала мільярд на відеотрансляцію виборів, не змогла зареєструвати сайт

Третина українців впевнені, що на відеокамерах на виборах «хтось заробить», але половина все ж вірить в їхнє призначення