Захист просить суд об'єднати справу Тимошенко зі справами Макаренка, Діденка і Шепітька

25 червня 08:37

Захисник лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко Сергій Власенко просить Печерський районний суд об'єднати кримінальну справу щодо підписання газових контрактів Ю. Тимошенко з кримінальними справами екс-глави Держмитниці Анатолія Макаренка, колишнього першого заступника голови правління НАК «Нафтогаз Україна» Ігоря Діденка і екс-заступника начальника відділу Енергетичної регіональної митниці Тараса Шепітька.

 

«Я прошу задовольнити клопотання про повернення кримінальної справиТимошенко для ухвалення рішення про об'єднання з кримінальними справами щодо Діденка, Макаренка, Шепітька», - сказав захисник у ході судового засіданняв суботу, 25 червня.

С. Власенко додав, що раніше Печерський райсуд прийняв рішення про повернення кримінальних справ І. Діденка А. Макаренка Т. Шепітька до Генеральної прокуратури.

У свою чергу, Ю. Тимошенко, виступаючи на підтримку клопотання свого захисника С. Власенко про об'єднання відповідних кримінальних справ, сказала: «Справу, що порушили проти Діденка, Макаренка, Шепітька і справа, яку сфабрикували проти мене, - це одна і та ж справа, і вона має розглядатися відкрито і публічно».