Захист Тимошенко: Щербань в телеінтерв'ю натякав, хто може його вбити

14 березня 21:35

За словами Власенка Щербань вважав, що його можуть убити представники Донецького регіону, а не група Лазаренка.

 

Євген Щербань
Євген Щербань

Захисник екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що Євген Щербань знав своїх убивць і розповів про це в одному з телеінтерв'ю.

"Я щиро переконаний, що Щербань і Лазаренко серйозних конфліктів між собою не мали. Євген Щербань був радником Лазаренка, і ви бачили його телеінтерв'ю. Це тільки шматочок. Я не хочу зараз всі карти відкривати, але Євген Щербань у цьому інтерв'ю досить прозоро натякає, хто його міг убити", - сказав Власенко в інтерв'ю "Українській правді".

За словами захисника Тимошенко, "це ті люди, які були в цьому регіоні". "Він, принаймні, так говорить. До речі, ця версія виглядає більш логічною", - зазначив Власенко.

Він вважає, що Лазаренко не отримав будь-яких преференцій від смерті Євгена Щербаня. "І газові відносини були побудовані таким чином, що це було вигідно як ІСД, так і ЄЕСУ", - підкреслив захисник Тимошенко.

Нагадаємо, син Щербаня, депутат Донецької облради Руслан Щербань 4 квітня 2012 року заявив, що передав Генпрокуратурі документи про можливу причетність екс-прем'єрів Тимошенко і Павла Лазаренка до вбивства його батька в 1996 році. Тимошенко і Лазаренка категорично заперечують свою причетність до вбивства.

У лютому-березні 2013 року в суді на стадії досудового слідства "справи Щербаня" було допитано трьох свідків звинувачення і одного свідка захисту. Тимошенко на допитах не була присутня, хоча її захист неодноразово заявляла про бажання екс-прем'єра особисто брати участь у цих допитах. !zn

Читайте також:

У Генпрокуратурі запевнили, що нових справ на Тимошенко не заводили

Напередодні допиту свідків у справі Щербаня у Тимошенко відібрали телевізор

Фюле: Брюссель уже чекає хороших новин у справах Тимошенко і Луценка

"Справа Щербаня". Суд