Захарченко знайшов підтвердження "європеїзації" МВС

31 сiчня 14:05

Регіонал Сергій Ківалов вручив головному міліціонеру України диплом з присвоєнням звання почесного доктора Одеської юридичної академії за внесок у розвиток юридичної науки та освіти". У відповідь Захарченко подарував вишу кольоровий телевізор.

 

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко розцінює присвоєння йому звання почесного доктора Одеської юридичної академії як визнання правильності курсу на "європеїзацію" МВС.

Про це міністр сказав на церемонії нагородження, яка відбулася в ході вченої ради вишу в четвер 31 січня, передає державне інформагентство "Укрінформ".

"Це звання не просто оцінка мене особисто, але всього курсу, який веде весь величезний колектив МВС. Ми робимо все, щоб МВС стало структурою європейського рівня", - сказав Захарченко після вручення докторських диплома і мантії і передав вишу почесний диплом міністерства, а ще кольоровий телевізор.

Як повідомив президент юридичної академії Сергій Ківалов, звання почесного доктора міністр удостоєний за внесок у розвиток юридичної науки і освіти.

Нагадаємо, між юракадемією і МВС підписаний договір про співробітництво, у рамках якого виш готує кадрів для міністерства. !zn

Читайте також:

Глава МВС розповів про успіхи міліції

Захарченко хоче, щоб економічні злочини розслідувалися МВС

Українську міліцію планують перетворити на поліцію до 2015 року

Нову форму української міліції рекламують Антоніо Бандерас і Бред Пітт (відео)