Забзалюк: Мій перехід Рибаков узгодив з "Папою"

09 лютого 09:00

Роман Забзалюк заявив, що його «підкуп» депутат Ігор Рибаков узгодив з президентом Віктором Януковичем.

 

Народний депутат Роман Забзалюк в інтерв’ю «Українській правді» заявив, що його перехід із «Батьківщини» в групу «Реформи заради майбутнього» за $ 450 тис. Ігор Рибаков узгодив з президентом Віктором Януковичем.

«Я всі питання узгодив з "Папою"», - процитував Рибакова Забзалюк.

«Він так і сказав – з "Папою". В запису є фрагменти, де він наголошує, що всі свої дії він погоджує з президентом. Але при мені він нікому не дзвонив», - наголосив Забзалюк.

Забзалюк також спростував те, що гроші йому надавали для лікування в Ізраїлі.

«Я зразу це спростовую. Я отримав 450 тисяч. І потім я двічі отримував по 25 тисяч доларів. В перший раз в січні – в Одесі в його офісі. І другий раз – сьогодні зранку 25 тисяч, отут біля стели в сквері. Ми сиділи в його мікроавтобусі і він особисто поклав ці гроші мені в портфель. Вони нічого про лікування навіть не знали. Ця інформація з'явилась вже після того, як мене не було довгий час», - заявив він.

За $ 450 тисяч Забзалюк мав вийти з фракції БЮТ і увійти в групу "Реформи заради майбутнього".

«Рибаков розраховував на мої дружні стосунки з деякими членами нашої команди і те, що в мене залишився вплив. І він думав, що я буду працювати в цьому напрямку для формування дільничних виборчих комісій. Тобто я мав стати агентом впливу. Він каже: ви добре заробите, якщо візьмете від нас підготовлених нами членів дільничних та окружних виборчих комісій і введете туди від імені "Батьківщини"», сказав він.

Нагадаємо, Забзалюк заявив, що отримав від Рибакова за вихід із «Батьківщини» $450 тис. А членом депутатської групи «Реформи заради майбутнього» він став, щоб провести депутатське розслідування, довести і припинити провокації проти опозиції.

Читайте також:

Литвин попросив генпрокурора розібратися з підкупом депутатів

Турчинов знав про плани Забзалюка викрити парламентську більшість

Забзалюк отримав за вихід з БЮТ $450 тис., щоб викрити владу

Новини 5 каналу