За два тижні до своєї відставки Єжель проведе 20-залпові салюти

30 листопада 12:22

З нагоди святкування 20-ї річниці Збройних Сил України Міністр оборони України Михайло Єжель підписав наказ “Про проведення святкових феєрверків з нагоди 20-ї річниці…” 6 грудня.

 

«У відповідності до наказу, 6 грудня о 21.00 у столиці України – місті-герої Київ, містах-героях Одеса, Севастополь, Керч, а також у містах Вінниця, Львів, Житомир, Рівне та Дніпропетровськ відбудуться святкові феєрверки двадцятьма залпами», - ідеться у повідомленні прес-служби Міноборони .

Як відомо, 20 років тому, Верховна Рада України прийняла Закон України “Про Збройні Сили України”, що ознаменував початок новітньої історії Українського війська.

Нагадаємо, на розширеному засіданні Кабміну президент Віктор Янукович повідомив, що у 20-тих числах грудня буде проведений моніторинг, згідно з яким прийматимуться кадрові рішення в уряді. раніше ZN.UA повідомляло, що в зоні ризику опинилися: міністр освіти Дмитро Табачник, міністр оборони Михайло Єжель, міністр культури Михайло Кулиняк та міністр охорони здоров'я Олександр Аніщенко. Окрім того, як повідомило джерело, втратити посаду може міністр фінансів Федір Ярошенко.