За 15 днів голодування Тимошенко сильно ослабла, але її дух моральний незламний

12 листопада 16:49

Тимошенко, яка голодує проти фальсифікації виборів вже 15 днів, значно втратила у вазі і практично не може самостійно пересуватися. Але її «моральний дух абсолютно незламний».

 

Лідер української опозиції Юлія Тимошенко, яка перебуває в стаціонарі харківської лікарні, не збирається припиняти голодування. Про це на брифінгу в Харкові заявив захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко.

«Станом на сьогоднішній день, на годину назад, у неї не було рішення про припинення голодування», - сказав Власенко.

Він підкреслив, що Тимошенко продовжує голодування на знак протесту проти фальсифікацій під час парламентських виборів вже 15-й день поспіль.

Власенко оцінив стан здоров'я Тимошенко як складний: вона знесилена, значно втратила у вазі, практично не може самостійно пересуватися.

«Стан здоров'я Юлії Володимирівни я б оцінив як складний. Юлія Володимирівна практично весь час лежить. У кімнаті для зустрічей із захисниками стоїть спеціальний ортопедичний тапчан, і вона на ньому лежить. Вона серйозно втратила у вазі. Я бачив її востаннє в четвер. Навіть у порівнянні з четвергом вона значно схудла. Вона знесилена», - сказав Власенко.

За його даними, Тимошенко не приймає ніяких лікарських препаратів і медичних процедур. «Лікування припинено», - підкреслив захисник.

Як сказав Власенко, в нього немає інформації, коли прибудуть до Харкова лікарі з берлінської клініки «Шаріте».

Власенко також сказав, що Тимошенко залишається стійкою і морально готова продовжувати голодування. «Моральний дух абсолютно незламний. Я переконаний, що вони б хотіли, щоб вона зламалася, але повірте, не дочекаються», - підкреслив Власенко. !zn

Читайте також:

Тимошенко вимагає не допустити перевиборів у сфальсифікованих округах

Тимошенко буде голодувати до усунення останньої фальсифікації

Власенко переконаний, що влада намагається перекласти відповідальність за життя Тимошенко на німецьких лікарів

Чоловік Тимошенко закликав дружину припинити голодування заради майбутнього України