За три місяці у колонії Луценко заробив на конвертах 50 гривень

14 сiчня 13:15

У Менській виправній колонії екс-міністр внутрішніх справ клеїть конверти - у столярний цех його переводити відмовилися.

 

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який відбуває покарання у Менській виправній колонії у Чернігівській області, за три місяці заробив на конвертах 50 гривень.

Про це він розповів під час побачення з кореспондентом видання "Коммерсант-Украина" у колонії.

Луценко міг би заробити більше, але його заяву про переведення у столярний або слюсарний цех керівництво колонії не задовольнило. Втім, як зазначив журналіст, витрачати гроші у колонії особливо ніде: у магазині на території дуже бідний асортимент, в основному тільки сік і ковбаса.

У вільний від роботи час колишній міністр читає книги і вивчає англійську мову. Він також дивиться телевізор - але тільки випуск новин.

"Весь інший час йде якась маячня... Ці серіали, як їх там... "котики", "рятувальники". Це все ніби з життя ментів, але життя не справжнє, карикатура. Та ще й з двоголовим орлом. Але співкамерникам подобається", - поскаржився Луценко.

За словами ув'язненого, у Мені йому зробили "в'язницю у в'язниці". Його і ще кілька людей відселили у спеціальний барак (раніше там був штрафний ізолятор), і тому він не бачить і не спілкується з тими, хто живе у "локалі" - трьох основних будівлях за типом гуртожитків, де міститься понад півтисячі ув'язнених колонії №91. Так що його коло спілкування обмежене 10-15 людьми, з урахуванням охоронців. !zn

Читайте також:

Тимошенко почала акцію громадянської непокори

Луценко прооперують у приватній клініці за його рахунок

Суд відмовився звільнити Луценка за станом здоров'я

Мін'юст запропонував дозволити ув'язненим користуватися мобільними телефонами