З Партії регіонів депутата виключили за використання адміністративного тиску

23 березня 14:50

Депутат використовувала адміністративний тиск на працівників бюджетної сфери в особистих цілях, вимагаючи від керівників Новомосковського району (Дніпропетровська область) збиратися на зустрічі з нею лікарів, комунальників, освітян, які змушені годинами слухати її виступи.

 

Депутат Дніпропетровської обласної ради Вікторія Шилова рішенням виконкому Дніпропетровської обласної організації Партії регіонів, в який входять у тому числі народні депутати України Микола Солошенко, Олег Царьов, Сергій Глазунов, Павло Корж, Юрій Самойленко та Дмитро Шпенов 23 березня виключена з лав Партії регіонів, повідомляє прес -служба Дніпропетровської обласної організації ПР.

«Результати внутрішнього розслідування підтвердили факти, які були продемонстровані в засобах масової інформації про використання Вікторією Шиловою адміністративного тиску в особистих цілях і про розпалювання нею міжнаціональної ворожнечі», - йдеться в повідомленні.

У ПР відзначають, що Шилова використовувала адміністративний тиск на працівників бюджетної сфери в особистих цілях, вимагаючи від керівників Новомосковського району збиратися на зустрічі з нею, часто, в робочий час, лікарів, комунальників, освітян, які змушені годинами слухати її виступи.

Також вказується випадок, коли депутат приїхала до Новомосковської Центральної лікарні, увірвалася у дитяче відділення, під час тихої години, порушуючи всі існуючі правила і охоронний режим. Разом зі своїм телеоператором пройшла в палату, де спали діти, щоб дати інтерв'ю. На зауваження співробітників лікарні Шилова не реагувала, відповідала грубістю і погрозами.

Крім того, на некоректну поведінку, що порушує етичні норми журналістики, неодноразово звертали увагу її колеги, в результаті чого вона була в 2006 році з ганьбою вигнана зі Спілки журналістів України.

У повідомленні наголошується також, що у своїх виступах на мітингах, Шилова допускала такі вирази: «Народжувати треба тільки від чоловіків слов'янської національності, для забезпечення чистоти крові».

Критичні коментарі з приводу діяльності Вікторії Шилової неодноразово звучали від представників єврейської, вірменської та інших національних громад.

Окрім того, депутат пропонувала повернути графу національності у паспорт громадянина України, для пропорційного представництва українців та національних меншин у виборчих та виконавчих органах влади. !zn

Читайте також:

Нардеп-регіонал накинувся на свою колегу з НУНС на виборчій дільниці (відео)

На виборах мера Обухова переміг регіонал Олександр Левченко

Ганна Герман готова прийняти у Партію регіонів навіть БЮТ

Глава Комітету виборців прогнозує вибори мера Києва у середині липня