Ющенко на правах реклами розповів газеті Ахметова про "чесні вибори"

29 серпня 10:27

Інтерв'ю Ющенка вийшло у друкованій версії газети «Сегодня» під назвою «Точка зору». У цій рубриці розміщуються матеріали на правах реклами.

 

Екс-президент Віктор Ющенко вважає, що влада проведе «відносно чесні вибори». Про це йдеться в його інтерв'ю, опублікованому в газеті «Сегодня».

«Не думаю, що будуть якісь крайнощі. Швидше за все, щоб не допустити жорсткої політичної ізоляції, влада проведе відносно чесні вибори, в плані без масових порушень», - сказав Ющенко.

Окрім того, коментуючи поточну політичну ситуацію, екс-президент заявив: «На політичній арені ми бачимо суперництво двох проектів Кремля - Партії регіонів і БЮТ. Між ними немає абсолютно ніякої різниці».

Інтерв'ю Ющенка вийшло у друкованій газеті «Сегодня» під назвою «Точка зору». Як зазначається на останній сторінці газети, в цій рубриці розміщуються матеріали на правах реклами.

Як відомо, газета «Сегодня» входить у медіа-холдинг групи «СКМ» бізнесмена Ріната Ахметова.

Прес-секретар Ющенка Ірина Ванникова, відповідаючи на питання, чому було прийнято рішення про розміщення саме рекламного інтерв'ю, відповіла: «Тому що зараз виборчий період». !zn

Читайте також:

Луценко впевнений, що Ющенко йде на вибори, щоб розпорошувати голоси

Ющенко впевнений, що Янукович і Тимошенко - з одного тіста

Янукович за рівнем падіння рейтингу зрівнявся з Ющенком