Ющенко розповів про історичну місію "Нашої України"

05 березня 18:29

Партія "Наша Україна" створювала кращі сторінки новітньої історії Української держави, переконаний Ющенко.

 

У партії "Наша Україна", утвореної на установчому з'їзді 4-5 березня 2005 року, є своя велика місія в українській політиці. Про це йдеться у зверненні лідера партії Віктора Ющенка з нагоди восьмиріччя створення партії.

"Ми були в опозиції, ми гідно отримали не одну перемогу не в вузько партійних інтересах - в інтересах українського народу. Ми з вами створювали кращі сторінки новітньої історії Української держави", - зазначив Ющенко.

Разом з тим, він визнав, що за вісім років були труднощі. "Успіхи змінювалися перешкодами. На нашому шляху ми не раз стикалися зі зрадами, серед нас не завжди була згода і єдність. Багато з тих, хто йшов з наших рядів назавжди, робили це заради депутатських мандатів або міністерських крісел. Змінивши, вони критикували нас найбільш голосно і гостро, намагалися не просто забути свою "материнську партію" - а й знищити її добре ім'я. На жаль, у нас було багато таких прецедентів", - йдеться у зверненні екс-президента.

Ющенко підкреслив, що зараз перед Україною стоять великі виклики. "Вибір Європа або Євразія як ніколи реальний. Рішення буде прийнято в найближчі місяці, і воно буде остаточним. Ми повинні закріпити європейську перспективу для України. Це мета, яка роками нашої діяльності незмінно залишалася в списку наших пріоритетів. Ніщо не послабить наші зусилля, спрямовані на її досягнення", - заявив екс-президент.

"Провокації, спроби розколу, зради є дрібними політичними маніпуляціями, які в жодному разі не повинні відволікати нас від справжніх цілей, про які не одне десятиліття мріє український народ", - йдеться у зверненні. !zn

Читайте також:

Ющенко відібрав у опозиції два з половиною мандати

Прихильники Ющенка не визнають ліквідацію "Нашої України"

З'їзд Бондарчука ухвалив рішення про саморозпуск "Нашої України"

Політрада "Нашої України" в день народження Ющенка виключила з партії розкольників