Ющенко повернули в ряди "Нашої України" рішенням політради

09 лютого 15:21

Політрада вирішив піти простим шляхом: узяв і скасував попереднє рішення київського осередку про виключення Ющенка з партії "як тенденційне".

 

Політрада партії "Наша Україна" скасувала рішення Київської міської організації щодо виключення Віктора Ющенка з лав партії.

"Ми (політрада "Нашої України" - ред.) зазначили рішення Київської міської організації як тенденційне та таким, що порушує статут партії", - повідомила журналістам член політради "Нашої України" Ірина Ваннікова.

Ющенка виключили з "Нашої України" (фото)

Ваннікова також підтвердила, що політрада звільнила Сергія Бондарчука з посади голови політради в зв'язку з дискредитацією ним партії "Наша Україна" та її лідера і в зв'язку з порушенням рішення президії.

"Це абсолютно політичне замовлення проти Віктора Ющенка і його партії, його мета – однозначно знищити президента, він заважає деяким людям, які, можливо, і не знаходяться в цій країні", - сказала Ваннікова журналістам.

За її словами, Бондарчук не виглядає самостійним гравцем. "Швидше за все він актор, який виконує завдання, дане навіть не в Україні", - зазначила соратниця Ющенка.

Вона повідомила також, що "політрада припинила діяльність Київської міської організації до проведення перереєстрації та проведення звітно-виборчої конференції 16 березня цього року". А в.о. голови політради партії на період до проведення чергового з'їзду призначено заступника керівника політради партії Зиновія Шкутяка.

Крім того, на засіданні політради було ухвалено рішення створити оргкомітет для проведення перереєстрації партії.

Як повідомлялося, Київська міська організація партії "Наша Україна" виключила Ющенка з партії. Крім того, після виключення з лав політсили він не є лідером партії. Про це рішення заявив голова політради "Нашої України" Сергій Бондарчук.

Нагадаємо, що 26 січня прихильники Ющенка та прихильники Бондарчука намагалися провести два паралельних засідання політради в різних місцях, але не змогли зібрати необхідний кворум. !zn

Читайте також:

В помсту за Ющенка, його прихильники звільнили голову політради Бондарчука

В "Нашій Україні" визнали, що допомагали регіоналам на парламентських виборах

Ющенко не зміг провести політраду "Нашої України" через розколу в партії

Віктор Ющенко залишиться біля керма "Нашої України"