Ющенко попросив однопартійців визначитися, хто залишається у "Нашій Україні"

15 березня 09:25

Лідер "Нашої України" закликав однопартійців пройти перереєстрацію у партії.

 

Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко просить членів партії пройти перереєстрацію. Таке його звернення опубліковано на сайті "Нашої України".

"Згідно з рішенням політради партії "Наша Україна" від 9 лютого про перереєстрацію членів партії звертаюся до Вас із закликом підтвердити своє членство в Партії", - сказано у зверненні.

"Нещодавно ми стали свідками чергових спроб зсередини знищити нашу партію, але їхнім руйнівним наслідкам ми поставили надійні перешкоди. Тепер повинні закріпити нашу перемогу формальною процедурою перереєстрації", - додав Ющенко.

"Так ми підтвердимо нашу згуртованість, спільність наших цілей і відданість одним цінностям. Кожен повинен відповісти чесно: ким він є і до якої мети прагне", - зазначив екс-президент.

За його словами, події навколо "Нашої України" - "це не новина для української історії". "Таким чином, вже знищена не одна українська політична сила. Ми впізнаємо цей почерк: спочатку йде системна дискредитація лідера, потім відбувається розкол в партії і її остаточне знищення і забуття", - підкреслив він

Ющенко нагадав, що у 1992 році так було з Українською Республіканською Партією, а в 1999 році з Народним Рухом України. "Переконаний, що політична партія "Наша Україна" вийде з цих випробувань загартованою", - додав він.

Як відомо, частина "Нашої України" на чолі з Сергієм Бондарчуком заявила про ліквідацію партії і оголосила про намір створити нову.

Як повідомлялося, Київська міська організація партії "Наша Україна" виключила Віктора Ющенка з партії. Крім того, після виключення з лав політсили він тепер не є лідером партії. !zn

Читайте також:

Екс-голова політради "Нашої України" має намір створити нову партію без Ющенка

В "Нашій Україні" визнали, що допомагали регіоналам на парламентських виборах

Ющенко не зміг провести політраду "Нашої України" через розкол у партії