Юрій Луценко готовий стати польовим командиром опозиції

12 квiтня 11:54

Луценко сподівається, що лідери опозиційних парламентських партій довірять йому координацію польової роботи, і готовий запропонувати їм свій багатий досвід.

 

Екс-глава МВС Юрій Луценко планує надати парламентській опозиції допомогу в організації польової діяльності. Про це він повідомив в ексклюзивному інтерв'ю DT.UA.

"Готовий посприяти створенню ефективної програми дій, чіткої взаємодії структур на місцях. Це робота на перспективу, оскільки щиро сподіваюся, що до осені масова протестна кампанія має отримати новий імпульс. З деякими лідерами парламентських політичних сил я вже обговорював цю ідею, з деякими маю намір поговорити найближчим часом", - заявив Юрій Луценко.

Опозиціонер висловив надію, що у нього буде можливість озвучити цю пропозицію в розмові з Юлією Тимошенко.

"Якщо лідери опозиційних парламентських партій довірять мені мандат координатора польової роботи, готовий використовувати весь свій, досить багатий досвід. Зайве говорити, що вміння та знання таких людей, як Безсмертний, Стецьків і Філенко, в подібній справі важко переоцінити", - зазначив він.

При цьому Юрій Луценко не схильний перебільшувати значення останніх акцій опозиції: "Правильно, що мітинги йдуть. Хоча неправильно, що їх назвали повстанням, подібна інфляція слів страшніша за інфляцію грошову. Повстання не проводять по вихідним за заздалегідь оголошеним графіком".

"Відразу хочу відзначити, що мова не йде про нагальну підготовку нової революції, негайну організацію нового Майдану. Час вимагає нових підходів, нової якості опозиційної діяльності. У першу чергу, - створення плану побудови нової країни", - підкреслив він.

Подробиці читайте у свіжому номері "Дзеркала тижня. Україна" в інтерв'ю Сергія Рахманіна з Юрієм Луценком. !zn

Читайте також:

Моральна вага трьох лідерів опозиції менша, ніж одного Луценка, - Безсмертний

Євросоюзу недостатньо звільнення Луценка для Угоди про асоціацію

Луценко збирає соратників з Майдану в громадський рух