Євгена Прусенка призначено головою "Укравтодору"

23 квiтня 17:52

Пост глави відомства був вакантна з листопада 2012 року. 23 квітня президент призначив головою "Укравтодору" Прусенка.

 

Президент України Віктор Янукович призначив Євгена Прусенка головою Держагентства автомобільних доріг ("Укравтодор"). Про це йдеться в указі №227/2013 від 23 квітня, текст якого розміщено на офіційному сайті глави держави.

Раніше Прусенко був радником голови "Укравтодору".

Народився 3 листопада 1956 року в Горлівці, Донецька область. Освіта вища - Горлівська філія Донецького політехнічного інституту - 1978, спеціальність "Автомобільні дороги". Кандидат технічних наук, професор. Нагороджений - медаллю "За працю і доблесть".

Попередній глава "Укравтодору" Володимир Демішкан був обраний у Верховну Раду України і залишив свій пост у листопаді 2012 року.

Зазначимо, що в березні віце-прем'єр Олександр Вілкул доручив Міністерству інфраструктури, Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства і "Укравтодору" провести відновлювальний ремонт доріг до 1 травня.

Станом на 12 квітня в уряді рапортували про ремонт трохи більше 40% дорожнього покриття, що становить 25 тис. км вулиць і доріг.

Прем'єр-міністр Микола Азаров 22 квітня розпорядився провести ретельну перевірку ефективності використання коштів, передбачених на проведення ремонтних робіт на дорогах України. !zn

Читайте також:

Азаров запідозрив, що виділені на ремонт доріг кошти витрачаються неефективно

Міністр інфраструктури попросив вибачення за погані дороги

"Укравтодор" відрапортував, що ям на основних дорогах країни майже не залишилося

Україна зайняла по якості доріг 137 місце в світі з 144