Яценюк розповів про покоївок, літак і резиденцію Литвина (ФОТО)

26 вересня 09:32

Арсеній Яценюк на зустрічі з виборцями у Львові розповів, що з подачі президента Володимир Литвин не платить комунальні послуги за проживання в державній резиденції. Крім того, за словами Яценюка, держава дала Литвину «одну-дві покоївки» і літак.

 

Глава ради Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк розповів про закрите розпорядження президента Віктора Януковича, згідно з яким спікер парламенту Володимир Литвин не платить комунальні послуги за проживання у державній резиденції.

Крім того, за словами Яценюка, держава дала Литвину одну-дві покоївки. «Для чого?», - запитав Яценюк.

Опозиціонер також розповів, що в розпорядженні Литвина машина з водієм, літак для перельотів, година польоту якого коштує мінімум 100 тис. грн. «Вони так живуть», - підсумував Яценюк.

- Мисливські угіддя біля «Межигір'я» віддали в оренду Януковичу майже на 50 років


Депутат зізнався, що коли свого часу він очолив парламент, перед ним так само вишикувалися машини, "помиті покоївки". Його десь всередині «загриз хробак», мовляв, «а спробую». «Нема чого пробувати», - відразу відповів Яценюк.

«Яке після цього ми маємо право йти на вибори і просити підтримки», - додав він. «Я не літав літаками ... Просто соромно так жити в країні, де 80% українців є бідняками. Я щиро хочу це змінити. І підбираю в команду таких людей. Нам потрібно проукраїнське і пролюдське політичне лідерство, щоб обирали тих, хто думає про мільйони людей, а не про мільйони доларів», - заявив депутат.


Резиденція Володимира Литвина

Нагадаємо, утримання резиденцій «Пуща-Водиця» та «Конча-Заспа», де розташовані маєтки українських чиновників, у тому числі і Литвина, обійдеться бюджету 2012 року в 50 мільйонів гривень. !zn

Читайте також:

На утримання резиденцій Азарова і Ко з бюджету виділять 50 млн грн

Freedom House: На Заході Межигір'я коштувало б Януковичу політичної кар'єри

Журналісти презентували Януковичу «Карту корупції» з його будинком в «Межигір'ї» і вертолітним майданчиком

Янукович взяв у оренду робочий кабінет у «Межигір'ї» до 2020 року (фото)


ЗМІ: Щоб окупити оренду землі в «Межигір'ї», бюджету потрібно 500 років

Яценюк «злив», як насправді Азаров оцінює становище в економіці