Янукович зустрінеться відразу і з більшістю, і з опозицією

12 березня 13:03

Під час розмови буде обговорюватися пакет питань, у тому числі тих, які були поставлені у зверненні до глави держави від керівників парламентських фракцій "БЮТ-Батьківщіна" Андрія Кожем'якіна і НУ-НС Миколи Мартиненка.

 

Президент України Віктор Янукович має намір провести 13 березня зустріч з головою Верховної Ради, його заступниками та лідерами парламентських фракцій, зокрема опозиційних.

Як повідомляє прес-служба голови держави, зустріч заплановано на 14:30.

«Відповідні запрошення було розіслано Адміністрацією президента сьогодні. Під час розмови буде обговорюватися низка питань, у т тому числі тих, які були поставлені у зверненні до голови держави керівниками парламентських фракцій "БЮТ-Батьківщина" Андрія Кожем'якіна і НУ-НС Миколи Мартиненка від 21 лютого 2012 року», - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що раніше сьогодні голова фракції "БЮТ-Батьківщина" заявив, що не отримував від президента Януковича запрошення на зустріч з керівництвом парламентських фракцій.

"Нібито президент постійно зустрічається з представниками фракцій. Ну, можливо, більшості. Тому що я не отримував особисто запрошення на зустріч з президентом у форматі всіх керівників", - заявив він.

У свою чергу представник президента, депутат від фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко пообіцяв, що в майбутньому буде особисто контролювати те, щоб відповідні запрошення отримували голови усіх фракцій.

Нагадаємо, 24 лютого опозиція заблокувала роботу парламенту, вимагаючи зустрічі з президентом.

Опозиція, зокрема, вимагала звіту Януковича щодо газових домовленостей з Росією, перспектив євроінтергації і політичних переслідувань в Україні.

Пізніше в Адміністрації президента повідомили, що Янукович готовий зустрітися з керівниками опозиційних парламентських фракцій.

На це в опозиції заявили, що якщо президент наполягатиме на форматі зустрічі «всі фракції», то це означає його небажання спілкуватися з опозицією. !zn

Читайте також:

Опозиція в заблокованій Раді вимагає зустрічі з Януковичем

Янукович готовий зустрітися з парламентською опозицією на початку наступного тижня

Януковичу вже не потрібна опозиція в Конституційній асамблеї


Опозиція наполягає на зустрічі з Януковичем без провладних депутатів