Янукович ввів до складу антікроупціонного комітету Азарова і Льовочкіна

13 жовтня 08:12

До складу Національного антикорупційного комітету за посадою увійшли прем'єр-міністр, голова СБУ, голова Адміністрації президента, а також за згодою голова Верховної Ради, голова Верховного Суду, генпрокурор, голова Вищої ради юстиції і голова Рахункової палати.

 

Президент України Віктор Янукович ввів до складу Національного антикорупційного комітету ряд посадових осіб за посадою. Текст указу розміщено на офіційному сайті глави держави.

Зокрема, пункт положення про Національний антикорупційний комітет доповнюється новим абзацом, згідно з яким до складу комітету за посадою входять прем'єр-міністр України, голова Служби безпеки України, глава Адміністрації Президента України, а також за згодою голова Верховної Ради України, голова Верховного Суду України, генеральний прокурор України, голова Вищої ради юстиції, голова Рахункової палати.

До складу комітету також включаються інші представники державних органів, Адміністрації президента, наукових та науково-дослідних установ, громадських організацій. При цьому чисельність представників громадських організацій повинна становити не менше однієї п'ятої складу комітету. Громадська рада попередньо розглядає пропозиції щодо включення до складу комітету представників громадських організацій та передає такі пропозиції разом зі своїми висновками виконавчому секретарю комітету. !zn

Читайте також:

Янукович створив Національний антикорупційний комітет і сам же його очолив


Янукович заявив, що не припинить боротьбу з корупціонерами, незважаючи на інформаційні війни

Азаров «однозначно не вірить», що в Україні високий рівень корупції (ВІДЕО)