Янукович видає англійською мовою книгу, яку писав кілька років

16 серпня 08:23

Президент Україна Віктор Янукович написав книгу «Україна - країна можливостей», яку напередодні 20-ї річниці Незалежності України опублікує видавництво «Манделбаум Верлаг» у Відні.

 

«Я почав писати її ще в опозиції, закінчив ось тепер - у відпустці. Скажу відразу, мені хотілося, щоб цю книгу прочитали, в першу чергу, за межами України. Тому я звернувся з пропозицією надрукувати мою книгу в ряд міжнародних видавництв. Одним з перших відгукнулося віденське видавництво «Манделбаум Верлаг», там і друкується «Україна - країна можливостей". Книга виходить англійською мовою. Думаю, найближчим часом вона буде опублікована й німецькою, українською, російською», - сказав у інтерв'ю Віктор Янукович.

Президент України розповів, що в книзі висловлені його думки, в який спосіб можна покращити життя українців.

«Я прагнув чесно й неупереджено викласти свою позицію як президента України, громадянина, патріота з найгостріших і животрепетних проблем - про шляхи розвитку та вибору України, про її місце в світі та її відповідальність за цей світ, про те, як поліпшити життя людей та побороти найбільше зло на сьогодні - корупцію, як об'єднати Україну на шляху вирішення найболючіших проблем держави та суспільства», - повідомив Янукович.