Янукович: Тігіпко буде мінімум заступником голови Партії регіонів

24 лютого 18:48

На чолі Партії регіонів опиняться політики, які найбільше розчарували українців у 2011 році.

 

Президент України Віктор Янукович бачить віце-прем'єра - міністра соціальної політики Сергія Тігіпка, як мінімум, заступником голови Партії регіонів. Про це він заявив в інтерв'ю трьом українським телеканалам, яке вийшло в ефір у п'ятницю, 24 лютого, на ICTV.

«У тому, що Тігіпко буде, як мінімум, заступником голови партії (Партії регіонів - ред.) у мене немає сумнівів», - сказав Янукович.

Як повідомлялося, Тігіпко увійшов до трійки «розчарувань» 2011 року, поступившись тільки Януковичу. Почесне третє місце у важкій боротьбі дісталося Миколі Азарову.

При цьому Янукович нагадав, що йде процес об'єднання партії «Сильна Україна», яку очолює Тігіпко, і Партії регіонів.

Він сказав, що поки йому складно однозначно сказати, хто буде першим номером у списку Партії регіонів, додавши, що таке рішення прийме з'їзд. «Мені важко сказати, ми будемо радитися», - сказав президент.

Нагадаємо, що 16 серпня 2011 року прем'єр-міністр України, лідер Партії регіонів Микола Азаров заявив про об'єднання партії з партією «Сильна Україна», яку очолює віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Вирішити питання про приєднання до Партії регіонів планувалося на з'їзді «Сильної України» 22 жовтня. Однак тоді було прийнято рішення провести додаткові консультації з регіоналами і остаточно поставити крапку на другому етапі з'їзду через 20-30 днів.

У грудні 2011 року С.Тігіпко заявив, що переговорний процес про об'єднання його політсили з Партією регіонів ще не завершений і не виключив, що на парламентські вибори партія може піти самостійно.

Янукович є почесним головою Партії регіонів, прем'єр-міністр Україна Микола Азаров - головою партії. !zn

Читайте також

Тігіпко не може визначитися, як іти на вибори

Азарову байдуже, що рейтинги падають

Партія регіонів втратила лідерство в рейтингах

Тігіпко не виключає участі «Сильної України» в парламентських виборах