Янукович шокував Власенка і Турчинова дезінформацією і погрозами

21 грудня 14:14

Перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов вважає, що президент України Віктор Янукович продовжує дезінформувати громадян країни. Про це О.Турчинов заявив журналістам, коментуючи сьогоднішню прес-конференцію В.Януковича.

 

«Це дезінформація суспільства, яку розраховано на те, що люди не дивляться телебачення, не читають газет, або дивляться тільки їхні канали і читають тільки їхні газети», - сказав О.Турчинов.

За його словами, у «Батьківщині» були шоковані заявою В.Януковича про те, що попередній лідер фракції Іван Кириленко відмовився від декриміналізації статті Кримінального кодексу, за якою засуджено екс-прем'єра Ю.Тимошенко.

«Саме Іван Кириленко разом з Віктором Швецем є авторами закону про приведення українського законодавства у відповідність з європейськими стандартами та рішеннями Організацій Об'єднаних Націй. Це шок, коли на цьому рівні людям кажуть дезінформацію», - пояснив він.

«На жаль, всі заяви там про якісь європейські орієнтири, про якесь правосуддя в Україні перекреслено. На них поставлено ​​крапку при цій владі», - підкреслив О.Турчинов.

У свою чергу депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Власенко вважає, що на своїй прес-конференції В.Янукович дозволив собі висловити прямі погрози на адресу журналіста.

«Він боїться прямих запитань журналістів. Це підтверджує його відповідь на запитання одного з журналістів щодо Межигір'я. У відповідь пролунали прямі погрози», - зазначив він.