Янукович розширив повноваження Клюєва

16 березня 16:04

Президент передав у відання РНБО Національний антикорупційний комітет, а також доручив Клюєву реформування оборонно-промислового комплексу.

 

Президент України Віктор Янукович своїм указом від 16 березня створив Комітет з реформування та розвитку Збройних сил України та оборонно-промислового комплексу, повідомляє президентська прес-служба.

Виконавчим секретарем комітету призначено секретаря Ради національної безпеки і оборони України Андрія Клюєва.

Іншим своїм указом президент передав Національний антикорупційний комітет у відання Ради національної безпеки і оборони України. Виконавчим секретарем комітету призначено Клюєва.

Крім того, Янукович поклав на Клюєва обов'язки з координації діяльності допоміжних органів, утворених президентом України для забезпечення безпеки та правопорядку під час підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

«Ці рішення спрямовані на посилення їх ролі в досягненні цілей поставлених перед нами президентом України і головою РНБО Віктором Януковичем», - сказав Клюєв на брифінгу в п'ятницю, 16 березня.

Він повідомив також, що найближчим часом очікується вихід ще декількох рішень президента України щодо посилення ролі РНБО. «Ми підготували план засідань РНБО. Найближчим часом він буде розглянутий і затверджений президентом України Віктором Януковичем», - повідомив Клюєв. !zn

Читайте також:

Клюєв не виключає створення газотранспортного консорціуму з Росією на двосторонній основі


Клюєв вважає, що передвиборний штаб ПР очолить Єфремов або Тігіпко

Янукович у Межигір'ї провів нараду з Клюєвим і Саламатіним


Призначення Клюєва в РНБО може означати силовий сценарій на виборах