Янукович розраховував, що в світі промовчать у справі Тимошенко

25 лютого 12:16

Янукович не очікував, «що нам будуть вказівки давати».

 

Президент України Віктор Янукович не очікував такої бурхливої ​​реакції світової спільноти на справу колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Про це він сказав під час спілкування з письменником і публіцистом Віталієм Коротичем в ефірі Першого національного телеканалу.

«Я не очікував, що почнеться галас з боку будь-якої країни. Я не очікував, що нам будуть вказівки давати», - сказав він.

Він погодився з висловлюванням Коротича про те, що «незрозуміло, чому розгортається така істерика навколо справи Тимошенко», коли ніхто нічого не говорив про вироки колишньому президенту Франції Жаку Шираку і багатьом іншим. А також він не розуміє, чому створюється штучний бар'єр у зв'язку зі справою Тимошенко для євроінтеграції України.

«Я з деякими вашими висловлюваннями згоден, і не просто згоден. Не те слово згоден», - сказав Янукович.

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко знаходиться за гратами вже більше півроку - з 5 серпня 2011 року. Її негайного звільнення неодноразово вимагали глави країн цивілізованого світу та громадські лідери, включаючи Далай-ламу. Через політичні переслідування фактично призупинено процес євроінтеграції України. !zn

Читайте також

Далай-лама заступився за Тимошенко

Янукович сподівається на прохання Тимошенко про помилування


Депутат Європарламенту підозрює, що Тимошенко отруїли в СІЗО

Угоду з ЄС підписано не буде, поки Тимошенко у в'язниці, - посол Німеччини

Скоро по всьому світу будуть ходити на мітинги за Тимошенко, як раніше за Нельсона Манделу