Янукович призначив Тихонова новим послом України в Білорусі

22 серпня 17:18

Як і прогнозувало раніше ZN.UA, новим послом України в Республіці Білорусь став нещодавно звільнений екс-віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Тихонов.

 

Відповідний указ про його призначення президент України Віктор Янукович підписав у понеділок, 22 серпня, повідомляє його прес-служба.

Попереднім послом України в Білорусі був Роман Безсмертний (обіймав посадуз 24 лютого 2010 року), якого глава держави звільнив 3 червня цього року.

Нагадаємо, раніше високопоставлене джерело в МЗС України повідомило ZN.UA, що колишній віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Тихонов найближчим часом буде призначений послом України в Республіці Білорусь.

Як повідомлялося, 1 червня президент звільнив В. Тихонова з посади віце-прем'єра - міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ, однак лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на наступний день заявив, що В.Тихонов "сам домовився про своє звільнення і без роботи не залишиться".